Трета работилница за јакнење на организациски капацитети на ХЗ Бравура Кооператива подржано преку Оперативен гранд на СМАРТ БАЛКАН
Продолжуваме со успешна реализација Модуларната обука за „Јакнење на организациски капацитети на ХЗ Бравура Кооператива“.
Благодарност до Модераторот на настанот
и тимот на Бравура Кооператива.
Оперативниот гранд се реализира преку програмата на СМАРТ Балкан, граѓанско Општество за поврзан Западен Балкан. Проектот е имплементиран од Центар за промоција на Цивилно друштво, Центар за истражување и креирање на политики, Институтот за демократија и медиуми, а целосно финансиран и поддржан од Министерството за надворешни работи на Кралството Норвешка.
Сподели :
Facebook
Twitter
LinkedIn

АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

ДА СЕ БИДЕ ВО ЈАТО….

„УПРАВУВАЊЕ, РАКОВОДЕЊЕ, ПРАВИЛА И ПРИНЦИПИ НА МРЕЖА НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ“ Е ОСНОВНА ТЕМА НА РАБОТИЛНИЦАТА ОДРЖАНА НА на 28 Мај /2024 година во Делчево во

Повеќе »