Дел од работниот амбиент на четвртата дводневна работилница од проектот „Инклузивен Мост 18“.
Голема Благодарност до сите учесници, Благодарност до децата кој ги споделија своите животни приказни, потреби, проблеми и интереси и голема благодарност до проф. д-р Марија Гогова Симонков и проф. д-р Елена Веселинова кој на овој настан му дадоа дополнителна синергија во остварување на нашите цели.
Благодарност за вложеноста и придонесот на овој настан упатуваме на м-р. Анета Антовска од Одделение за социјално-семејна и правна заштита на децата и семејството и Зоран Биковски кој сподели можности за идни економски остварувања.
Бравура Кооператива е корсник на финансиска поддршка од програмата Цивика мобилитас.
Сподели :
Facebook
Twitter
LinkedIn

АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

Поддршка на Социјалните Претпријатија следејќи го принципот- Не оставај никој зад себе

Во рамките на проектот “Поддршка на Социјалните Претпријатија следејќи го принципот- Не оставај никој зад себе” , ХЗ Бравура Кооператива отпочна со реализација на  проектот Клуб за професионална рехабилитација и

Повеќе »
АКТУЕЛНО

Поддршка на Социјалните Претпријатија следејќи го принципот- Не оставај никој зад себе 2

Во рамките на проектот “Поддршка на Социјалните Претпријатија следејќи го принципот- Не оставај никој зад себе” , ХЗ Бравура Кооператива отпочна со реализација на  проектот

Повеќе »