English EN Македонски јазик MK
Шеста дводневна работилница, од досега одржаните пет во рамки на проектот “Инклузивен мост 18” се одржа на 29 и 30.06.2022. год во Хотел-ресторант “Парк Панорама” во Делчево. Сумирани беа сите аспекти на проектнита акции од страна на партнерите, соработници, институции, бизснис заедницата и други вклучени страни во проектот и видливите промени кој се рефлекција на нашите активности. Во присуство на 30 лице Проектот ги презентира резултатите и ја официјализира Книгата Водич за социио- економска интеграција.
Сподели :
Facebook
Twitter
LinkedIn

АКТУЕЛНО

АКТУЕЛНО

Шеста дводневна работилница

Шеста дводневна работилница, од досега одржаните пет во рамки на проектот “Инклузивен мост 18” се одржа на 29 и 30.06.2022. год во Хотел-ресторант “Парк Панорама”

Повеќе »
АКТУЕЛНО

Проект „ Инклузивен мост 18 “

Почитувани, Ве информираме дека во рамките на проектот„ Инклузивен мост 18 “ имплементиран од страна на ХЗ „Бравура Кооператива“ Делчево во партнерство со ЗГ „Имаго

Повеќе »